رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: متاسفانه طی چند ماه اخیر در استان شاهد عادی انگاری بیماری و کاهش پروتکلهای بهداشتی هستیم که این نگران کننده بوده و احتمال آسیب پذیری را بیشتر میکند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: متاسفانه طی چند ماه اخیر در استان شاهد عادی انگاری بیماری و کاهش پروتکلهای بهداشتی هستیم که این نگران کننده بوده و احتمال آسیب پذیری را بیشتر میکند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر پرویز یزدانپناه افزود: بالغ بر 70 درصد جمعیت استان واکسن دریافت کرده اند و در عین حال با توجه به تجارب پیک های قبلی با اعلام خطر ما، همکاری لازم را خواهند داشت.
وی ادامه داد: اومیکرون ظرف ۱۷ روز می تواند سراسر کشور را آلوده نماید بنابراین این خطر باید به سراسر نهادهای سیاسی، حکومتی، فرهنگی و عموم مردم اعلام گردد.
دکتر یزدانپناه با اشاره به اینکه باید آمادگی لازم برای مقابله با این بیماری در سریعترین زمان ممکن ایجاد گردد، خاطر نشان کرد: برگزاری جلسات و تقسیم کار از دیگر اقدامات ضروری است که باید طی چند روز اخیر انجام گیرد.
وی همچنین با اشاره به اهمیت آموزش و اطلاعرسانی در کنترل اومیکرون، یادآور شد: ضروری است از تجارب همکاران ما در حوزه های آموزشی، بهداشتی و درمانی بهره برده و از مقالات آموزشی آنها جهت آموزش و اطلاع رسانی عمومی استفاده گردد.
وی خاطر نشان کرد: بازآموزی نیروهای بهداشتی و درمانی نیز باید در راس امور قرار گیرد.
دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خاطرنشان کرد: اقناع عمومی برای تزریق سریعتر واکسن باید صورت پذیرد و با واکسناسیون فعال دوز سوم نیز تزریق گردد.
وی خاطر نشان کرد: مراکز پرخطری چون زندان ها و بهزیستی باید سریعتر مورد توجه قرار گرفته و واکسیناسیون دوز یادآور آنها انجام گیرد.
وی ادامه داد: از مهمترین علل افزایش مرگ و میر ناشی از کرونا دیر مراجعه کردن بیماران به بیمارستان است که این ضعف در پوشش دهی و عدم کنترل بیماران را میرساند. ضروری است کادر بهداشت به صورت مداوم با بیماران مبتلا به کرونا در تماس باشند و روند بیماری را بررسی و در صورت نیاز بیماران را به بیمارستان ارجاع دهند.
دکتر یزدانپناه افزود: هر چه بیمار دیرتر به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه کنند احتمال مرگ و میر در آنها نیز بیشتر خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: بحث عمده ما در این نشست در حوزه درمان است که ضروری است در کمتربن زمان ممکن مراکز رفران و مسیر ارجاع بیماران مشخص گردد.
وی افزود: بیماران حتما باید به صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرند تا در صورت نیاز حتما بستری و تحت خدمات درمانی قرار گیرند.
دکتر یزدان پناه ابراز داشت: تیم اکسیژن باید حتما در بیمارستان ها حضور یابند و میزان اکسیژن را بررسی و به صورت مدام تامین کنند تا خدای نکرده مشکلی ایجاد نشود.
وی با اشاره به اهمیت تشکیل گروه های نظارتی خاطرنشان کرد: در راستای کنترل رعایت پروتکل های بهداشتی سریعاً باید تیم های نظارتی تشکیل و از ظرفیت نهادهای نظارتی و انتظامی استفاده گردد.

